SFdating 7,6

SF staat voor SecretFlirt dating. Het is een datingsite waar je terecht kunt voor het vinden van een nieuwe relatie, maar ook voor vriendschap of een minder officieel contact. Iedereen die 18 jaar of ouder is kan zich aanmelden. Je kunt onbeperkt contacten leggen via berichten of via de chat. SFdating richt zich op mensen die prijs stellen op serieuze dating en dit bij andere online datingplatforms niet of onvoldoende kunnen vinden.

Het gebruiksgemak van SFdating

Je kunt SFdating gebruiken vanaf je computer of laptop. Maar ook op de smartphone of tablet werkt de site uitstekend. Als je dat prettiger vindt kun je ook gebruik maken van de speciale SFdating app. Deze heeft in grote lijnen dezelfde mogelijkheden als de website. Je moet je dan wel eerst via de website aanmelden en je profiel aanmaken, dit kan niet via de app. De chatfunctie is ook erg handig, het is een goede manier om iemand beter te leren kennen, ook als je een persoonlijke ontmoeting nog een te grote stap vindt. De chatfunctie is beschikbaar voor leden met een betaald membership.

De mogelijkheden van SFdating

Je kunt via SFdating contact leggen door berichten te sturen naar andere members. Ook kun je gebruik maken van de chatfunctie om iemand beter te leren kennen. Je mag via je profiel geen contactgegevens zoals mailadres of telefoonnummer geven, maar in de chat mag dit natuurlijk wel. Je kunt dan zelf bepalen op welk moment je het contact privé wilt voortzetten of een afspraak maken voor een ontmoeting. Om van alle functies gebruik te kunnen maken moet je een betaald lidmaatschap nemen.

De betrouwbaarheid van SFdating

Alle profielen worden gecontroleerd. Foto’s met ongepaste inhoud zijn niet toegestaan en worden dan ook door de beheerders geweigerd of verwijderd. Dit geldt ook voor ongewenste content in de teksten van de profielen. Members kunnen ook zelf een melding doen aan de beheerders wanneer zij onrechtmatigheden tegenkomen. De beheerders doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen vrij en zonder problemen contacten kan leggen via SFdating.

De kosten van SFdating

Als je gebruik wilt maken van alle functionaliteiten van SFdating dan kan dit door een betaald lidmaatschap te nemen. Hiervoor zijn meerdere opties beschikbaar. Hoe langer je lidmaatschapsperiode, hoe voordeliger je per maand uit bent.

  • 1 maand: € 27,-
  • 3 maanden: € 22,60 per maand
  • 6 maanden: € 16,60 per maand
  • 12 maanden: € 12,20 per maand

De abonnementskosten moeten voor de gekozen periode in één keer vooruit worden voldaan.

SFdating: Conclusie

SFdating bestaat al heel wat jaren en heeft zich al die tijd in “datingland” weten te handhaven. En dat zegt op zich al heel veel, want er is veel concurrentie. Maar de leden zijn in grote meerderheid erg tevreden over het daten via SFdating en de tarieven zijn ook voor een grote groep acceptabel. Dit alles bij elkaar maakt SFdating echt een aanrader voor wie een nieuwe relatie zoekt of op zoek is naar een vriendschappelijk contact. Meld je dus aan en stuur een berichtje naar één of meer andere members. En wie weet waar dit in de toekomst toe gaat leiden.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over SF.dating?
Probeer dan eens SecondLove.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen