SecondLove 7,1

SecondLove is een datingsite voor mensen die een relatie hebben maar daarnaast op zoek zijn naar een leuke flirt of wie weet een affaire. SecondLove stelt zich op het standpunt dat dit niet strafbaar is en dat ieder volwassen persoon zelf mag bepalen hoe hij of zij zijn leven leidt. Het kan immers zo zijn dat de seksuele behoefte van jou en je partner ver uit elkaar liggen. Zonder dat je je relatie wilt verbreken kun je dan op zoek gaan naar iemand die in een vergelijkbare situatie zit. Zo kunnen jullie het leven voor elkaar een stuk leuker en aangenamer maken zonder dat je vaste partner hiermee gekwetst wordt.

Het gebruiksgemak van SecondLove

De website van SecondLove ziet er professioneel uit en is gemakkelijk te bedienen. Je kunt direct een profiel aanmaken door je gegevens in te vullen. De website is ook prima te gebruiken op mobiele apparaten. Je kunt op je smartphone of tablet uiteraard ook gewoon inloggen op de website om berichten te lezen of te beantwoorden. Zo kun je ook onderweg een spannende flirt hebben met iemand die je misschien nog niet kent. Of contact onderhouden met je eigen Second Love die je via deze datingsite hebt gevonden.

De mogelijkheden van SecondLove

SecondLove is een datingsite die speciaal is bedoeld voor mensen die een relatie hebben maar daarnaast op zoek zijn naar een spannend contact. Dit kan eenmalig zijn of uitmonden in een relatie naast het huwelijk. Je kunt via de website gemakkelijk zoeken naar mensen die net als jij op zoek zijn naar meer spanning in hun leven. Via de site kun je een flirt of een bericht sturen. Als er een reactie komt kunnen jullie via de berichtendienst van SecondLove nader kennismaken om te zien of er een klik is.

De betrouwbaarheid van SecondLove

Je zult op SecondLove weinig fake profielen tegenkomen. Alle profielen worden door de beheerders gecontroleerd op echtheid en fake personen worden verwijderd of geweerd. Daarnaast zorgt de website voor voldoende beveiliging om te voorkomen dat jouw gegevens door onbevoegden kunnen worden geraadpleegd. Ook betalen van abonnementsgelden gebeurt discreet, er wordt gebruik gemaakt van een neutrale omschrijving van de transactie. SecondLove doet er dus alles aan om veilig en anoniem daten mogelijk te maken.

De kosten van SecondLove

Je kunt bij SecondLove kiezen uit drie verschillende abonnementsperiodes, namelijk:

  • 1 maand: € 69,90
  • 2 maanden: € 34,95 per maand
  • 6 maanden: € 24,99 per maand

Het abonnementsgeld voor de periode van je keuze wordt in één betaling in rekening gebracht. Na afloop van de periode kun je kiezen voor beëindiging of verlenging. Je kunt je account in stand houden ook gedurende een periode dat je geen betalend lid bent.

SecondLove: conclusie

Veel mensen die zich inschreven op SecondLove zijn erg tevreden. Velen hebben er één of meer spannende dates aan overgehouden of zelfs een Second Love waarmee ze nu al voor langere tijd contact hebben. Je kunt je direct gratis inschrijven op SecondLove om te zien of er ook op jou een leuke en spannende tweede liefde wacht.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over SecondLove.nl?
Probeer dan eens SFdating.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen