Pepper 9,3

Pepper is een bekende datingsite, vooral vanwege de uitgebreide reclamecampagnes op radio, televisie en in veel tijdschriften en op diverse websites. Pepper maakt vooral reclame voor het feit dat zij open staan voor iedereen. Of je nu hetero, homo of lesbisch bent, je bent altijd welkom op Pepper. Pepper onderscheidt zich doordat je geen lange beschrijving maakt van wat je leuk vindt en wat je hobby’s zijn. Je presenteert jezelf aan de hand van een collage van foto’s. Zo kan een mogelijk geïnteresseerde in één oogopslag zien of jij degene bent die hij of zij beter wil leren kennen.

Het gebruiksgemak van Pepper

Je kunt je bij Pepper gratis aanmelden. Zodra je profiel is aangemaakt kun je van een aantal functies gebruik maken. Zonder dat je betaalt voor een lidmaatschap kun je beoordelen of Pepper een datingsite is waar jij je prettig bij voelt. Pas als je iemand beter wilt leren kennen of het gevoel hebt hier mensen te treffen met wie het kan klikken kun je overstappen naar een betaald lidmaatschap. Je kunt chatten of berichten uitwisselen met andere leden, net waar jij de voorkeur aan geeft.

De mogelijkheden van Pepper

Je kunt nadat je via de computer een profiel hebt aangemaakt ook gebruik maken van de Pepper app. Zo kun je je contacten onderhouden terwijl je onderweg bent via je smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor zowel Android toestellen als apparaten van Apple die op iOS draaien. Pepper heeft twee keer de Thuiswinkel Award gewonnen als beste datingsite.

Betrouwbaarheid

Pepper controleert handmatig alle profielen. Als er twijfels zijn of een profiel wel klopt wordt de aanmelder gevraagd om een kopie van zijn of haar ID bewijs te sturen om de identiteit te controleren. Of iemand de waarheid spreekt over allerlei andere zaken kan Pepper natuurlijk niet controleren, hier moet je zelf achter komen, maar dit geldt voor alle vormen van online dating. Pepper voert het Keurmerk Veilig Daten als extra zekerheid.

De kosten van daten via Pepper

Als je Full Member wilt worden bij Pepper dan kun je per maand betalen. Je betaalt dan de eerste maand € 25,- en vervolgens € 17,95 per maand. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Je kunt ook een lidmaatschap nemen voor een langere periode. Voor een abonnement van 3 maanden betaal je € 15,- per maand en neem je een abonnement voor 6 maanden dan betaal je per maand slechts € 9,95.

Pepper: Conclusie

Pepper is niet voor niets één van de populairste datingsites. Zij adverteren al jaren met de slogan “Niet zomaar een datingsite”. Pepper is opgezet in overlegt met singles die hun ervaringen bij andere online datingplatforms daarbij hebben meegenomen. Pepper heeft dus geleerd van de “fouten” van anderen. Daarom is Pepper erg populair, zowel bij jonge singles als bij 30- e 40-plussers. Het transparante karakter maakt Pepper een aantrekkelijke datingsite voor een brede doelgroep.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over Pepper.nl?
Probeer dan eens Relatieplanet.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen