Parship 9,7

Parship profileert zich als de serieuze datingsite en richt zich daarbij op hoger opgeleiden, en at zijn vaak mensen voor wie internetdating eigenlijk niet zo vanzelfsprekend is. Parship probeert mensen te overtuigen om het dan in ieder geval een keer bij hun datingsite te proberen omdat zij serieuze dating aanbieden. Parship mag als één van de weinige datingsites in Nederland het Keurmerk Veilig Daten dragen.

Het gebruiksgemak van Parship

Inschrijven bij Parship is eenvoudig maar je moet er wel even voor gaan zitten. Je krijgt namelijk een uitgebreide vragenlijst die je moet beantwoorden en daarnaast wordt een persoonlijkheidstest afgenomen. Hier krijg je ook de gelegenheid aan te geven naar wat voor soort partner je op zoek bent. Het is belangrijk alle vragen zo eerlijk mogelijk in te vullen, want aan de hand van de door jou gegeven antwoorden word je door Parship aan andere leden gekoppeld die mogelijk bij je passen.

De mogelijkheden bij Parship

Je kunt Parship ook gebruiken op je smartphone of tablet via de Parship app. Het is helaas niet mogelijk om je aan te melden met de app. Dit moet je dus eerst doen via een pc of laptop. Daarna kun je de app installeren en inloggen om gebruik te maken van de diverse dating opties. Wat ook een positief punt is: je ontvangt bij Parship een persoonlijkheidsprofiel waarmee je jezelf nog beter leert kennen. Je kunt ook zonder betaald abonnement beperkt gebruik maken van de mogelijkheden van Parship. Er zijn ook regelmatig acties waarbij je de mogelijkheid krijgt om Parship gedurende 3 dagen gratis te proberen.

De betrouwbaarheid van Parship

Parship bestaat sinds 2003 en heeft inmiddels een belangrijke plaats ingenomen als datingsite. Dit is mede te danken aan de intensieve reclame op met name de radio, maar ook op het internet en in tijdschriften. Parship voert het Keurmerk Veilig Daten en de beheerders doen er alles aan om de leden een veilig platform te bieden om een partner te vinden.

De kosten voor daten bij Parship

Het premium abonnement kun je voor drie verschillende periodes afsluiten, namelijk:

 • 6 maanden: € 44,90 per maand
 • 12 maanden: € 39,90 per maand
 • 24 maanden: € 24,90 per maand

Let wel op: Deze prijzen gelden als je het abonnement volledig vooruit betaalt. Als je een abonnement neemt en per maand wilt betalen dan betaal je een toeslag die varieert van € 2,50 per maand tot € 7,- per maand.

Parship: Conclusie

Parship is een betrouwbare datingsite. Natuurlijk biedt dit geen garantie dat je er ook daadwerkelijk de liefde van je leven zult vinden. Hiervoor zijn immers twee mensen nodig en de kans bestaat dat dit niet lukt. Maar de vele mogelijkheden die Parship biedt maken de kans in ieder geval wel groot dat je iemand ontmoet met wie het klikt. Parship is tegenwoordig niet meer alleen toegankelijk voor hoger opgeleiden, hoewel daar nog wel steeds de nadruk op ligt. Maar ook als je niet hoog opgeleid bent kun je je aanmelden bij Parship. Je krijgt in alle gevallen matches aangeboden die passen bij je profiel en de door jou opgegeven voorkeuren. Meld je vandaag nog aan bij Parship, en wie weet vind je het geluk.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over Parship.nl?
Probeer dan eens EliteDating.

Reviews (2)

 • Dating voor singles met niveau Reacties (0)

  Ergens kun je wel merken dat Parship zich richt op hoger opgeleiden. Het is de vraag of er daadwerkelijk alleen maar hoger opgeleiden opzitten, maar ik merk wel dat er een ander soort volk op zit dan op bijvoorbeeld Relatieplanet, Pepper en Lexa. Als je een standaard datingsite gewend bent, is Parship zeker een verfrissing.

  Zelf ben ik niet hoog opgeleid, maar ik beschouw mezelf zeker niet als een vreemde vis in de vijver. Parship is voor hoger opgeleiden en singles met niveau. Ben je niet hoger opgeleid? Schroom niet en meld je gewoon aan! Parship is een leuke datingsite voor elke single met niveau.

  Parship is gewoon een goede datingsite als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Er zijn genoeg serieuze singles met niveau te vinden en er komen elke dag nieuwe leden bij. Je kunt het prima proberen op Parship als het je bijvoorbeeld niet lukt op Relatieplanet, Lexa of Pepper. Zoals ik al zei, zit er toch een ander type volk op Parship. Echt een verfrissing!

 • De partner van je dromen vind je op Parship Reacties (2)

  Parship richt zich op singles met niveau en dat is te merken! Ik heb op bijna alle bekende datingsites wel een account gehad, maar Parship is voor mij toch echt de beste datingsite van dit moment. De mensen die ik spreek op Parship hebben daadwerkelijk niveau, de gesprekken zijn boeiend en het draait niet alleen om seks. Ik denk dat ik via Parship een partner ga vinden die echt goed bij me past. Dan kom ik bij me volgende punt, de persoonlijkheidstest. De persoonlijkheidstest helpt je bij het vinden van gelijkgestemden, hoe handig is dat?! Door middel van de persoonlijkheidstest zijn de gesprekken die je hebt echt leuk en interessant. De kans dat je op deze manier iemand vindt die bij je past, is ook vele malen groter.

  Kortom, ik ben erg te spreken over Parship. Het enige nadeel is dat de prijzen aan de hoge kant zijn, maar dit is het dubbel en dwars waard. Zoek je een serieuze datingsite, waar je echt kans hebt om de partner van je dromen te vinden? Probeer dan eens Parship!

Review toevoegen