NieuweRelatie 8,2

NieuweRelatie is een dating platform voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Je kunt je gratis inschrijven als je op zoek bent naar een leuke partner en dit graag via het internet wilt proberen. NieuweRelatie stelt zich op het standpunt dat mensen heel goed in staat zijn om zelf een mogelijk geschikte persoon te vinden in de online profielen. Je krijgt dan ook geen voorgestelde matches, je mag lekker zelf aan de slag op de website om een leuk persoon te vinden en hier contact mee te leggen.

Het gebruikersgemak van NieuweRelatie

Een profiel aanmaken is binnen enkele minuten geregeld. Je kunt al profielen bekijken als je alleen je e-mailadres en een wachtwoord ingeeft. Om ervoor te zorgen dat andere gebruikers ook jou kunnen vinden kun je een profiel aanmaken met informatie en foto’s. De profielen zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde leden. Je kunt voordat je besluit een betaald lidmaatschap te nemen eerst vrijblijvend rondkijken op de website. De website heeft een zeer gebruikersvriendelijke interface die zich vanzelf wijst.

De mogelijkheden van NieuweRelatie

NieuweRelatie legt de nadruk op daten in je eigen regio. Dat is natuurlijk wel zo praktisch. Een relatie opbouwen met iemand die aan de andere kant van het land woont stuit toch vaak op problemen en hindernissen. Als je redelijk bij elkaar in de buurt woont is het maken van een afspraak zo geregeld. Je kunt als betalend lid bent een flirt sturen naar andere leden of een persoonlijk bericht waar de ander op kan reageren. Zo kunnen jullie elkaar in een anonieme en veilige omgeving beter leren kennen voordat er eventueel persoonlijke gegevens worden uitgewisseld.

De betrouwbaarheid van NieuweRelatie

Alle profielen op de website van NieuweRelatie worden met de hand gecontroleerd. Zodra de beheerders het idee hebben dat een profiel fake is of dat er andere zaken zijn die niet kloppen wordt het profiel geweigerd of verwijderd. Zo blijven “alleen de serieuze mensen over” aldus de tekst op de website. De kans dat je met een fake profiel te maken krijgt is dus zo klein mogelijk gemaakt. Los daarvan blijft het natuurlijk altijd wel raadzaam om enige voorzichtigheid in acht te nemen bij het internetdaten.

De kosten van NieuweRelatie

Als je van alle functies op de website gebruik wilt maken dan moet je een betaald lidmaatschap afsluiten. Hiervoor zijn drie opties:

  • 1 maand: € 14,99
  • 3 maanden: € 9,99 per maand
  • 6 maanden: € 7,50 per maand

De abonnementskosten moeten voor de gehele periode vooraf worden voldaan.

NieuweRelatie: Conclusie

NieuweRelatie is een betrouwbare datingsite die zeer scherpe tarieven hanteert voor het betaald lidmaatschap. Je kunt zelf zoeken in de profielen, dus je loopt niet het risico te worden gematcht met personen die totaal niet aan jouw voorkeuren voldoen. Je kunt zoeken op bepaalde leeftijdscategorieën in een provincie in Nederland of België naar keuze. Zo vind je gemakkelijk een leuke single bij jou in de buurt. Schrijf je nu direct in bij NieuweRelatie en wie weet vind je hier de ware liefde.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over NieuweRelatie.nl?
Probeer dan eens 50PlusMatch.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen