Lexa 9,2

Lexa is een datingsite die al vele jaren bestaat en zijn sporen in online datingland dus wel verdiend heeft. Lexa bestaat al heel wat jaren en heeft door middel van en intensieve en doorlopende reclamecampagne al heel wat singles aan een blijvende relatie geholpen. Lexa wordt dan ook door veel mensen genoemd als hen wordt gevraagd de eerste datingsite te noemen die bij hen opkomt. Via Lexa kun je eenvoudig contacten leggen met duizenden singles.

Het gebruiksgemak van Lexa

Je kunt je bij Lexa eenvoudig aanmelden door het invullen van je profiel en het plaatsen van een profielfoto. Dit laatste is niet verplicht maar het vergroot je kans op succes wel aanzienlijk. De ervaring leert dat profielen zonder foto een stuk minder populair zijn. Je kunt als niet betalend lid berichten ontvangen en interesse tonen in andere singles. Je kunt ook onbeperkt zoeken in de database. Zo kun je voordat je eventueel een betaald lidmaatschap afsluit eerst bekijken of er bij Lexa singles zijn die je beter zou willen leren kennen.

Mogelijkheden

Je kunt als je een profiel hebt aangemaakt bij Lexa ook gebruik maken van de Lexa app. Deze is te downloaden voor Android en iOS. Zo kun je van bepaalde diensten van Lexa ook gebruik maken vanaf je mobiele apparaten. Daarnaast kun je deelnemen aan singles feesten en andere events. Er zijn diverse opties, hier zijn in sommige gevallen wel extra kosten aan verbonden, maar dit wordt op de website duidelijk aangegeven zodat je weet waar je aan toe bent.

De betrouwbaarheid van Lexa

Lexa is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds. Dit betekent dat zij zich houden aan de regels die dit Fonds hanteert. Daarnaast voert Lexa het Keurmerk Veilig Daten. Profielen worden gecontroleerd voordat ze worden geplaatst. Maar iemand die willens en wetens onjuiste informatie verstrekt kan er natuurlijk altijd tussendoor glippen. Als je met iemand contact legt via Lexa is het daarom aan te raden om zeker in het begin terughoudend te zijn totdat je iemand beter hebt leren kennen. Dit geldt voor alle online datingsites en dus niet alleen voor Lexa. Het is een algemene regel.

De kosten van daten via Lexa

Je kunt je gratis aanmelden bij Lexa en vervolgens bekijken of je singles tegenkomt die je beter zou willen leren kennen. Soms is er een actie waarmee je bij voorbeeld drie dagen gratis toegang hebt tot meerdere functies. Het betaald lidmaatschap van Lexa heeft de volgende prijzen:

  • 1 maand: € 24,95
  • 3 maanden: € 12,95 per maand
  • 6 maanden: € 9,95 per maand

Hiervoor geldt wel dat de abonnementsprijzen voor 3 en 6 maanden in één keer moeten worden betaald. Als je niet opzegt wordt je abonnement stilzwijgend verlengd.

Lexa: Conclusie

Lexa is een betrouwbare en veilige datingsite. Dit wordt bewezen door het feit dat Lexa al vele jaren bestaat en zich nog steeds mag verheugen in een grote bekendheid en vele tienduizenden leden. Je kunt je hier met een gerust hart aanmelden en zien of je de liefde van je leven tegenkomt. Door de mogelijkheid om gratis het lidmaatschap uit te proberen gedurende drie dagen kun je eerst bekijken of Lexa iets voor jou is of niet. Door de vele mogelijkheden waaronder de SingleEvents heb je des te meer opties om een leuke single te leren kennen die misschien wel de liefde van je leven lijkt te zijn.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over Lexa.nl?
Probeer dan eens Datebord.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen