EliteDating 9,8

EliteDating is een datingsite voor hoger opgeleiden. Nadat je je hebt aangemeld word je aan de hand van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest gematcht met andere singles die lid zijn van EliteDating. De test die EliteDating gebruikt is afkomstig van het Amerikaanse eHarmony, en via deze datingsite vinden zoveel mensen elkaar dat 5% van de huwelijken in de VS het gevolg zijn van een ontmoeting via eHarmony. Driekwart van de ingeschreven leden is hoogopgeleid en heeft minimaal een bachelor opleiding afgerond. Profielen worden handmatig gecontroleerd en je kunt als je je inschrijft zelf een extra controle laten uitvoeren aan de hand van je ID, dit wordt dan bij je profiel vermeld.

Het gebruiksgemak van EliteDating

Je kunt je bij EliteDating eenvoudig online aanmelden. Er wordt een uitgebreide analyse op je profiel uitgevoerd zodat de best passende mogelijke partners aan je kunnen worden voorgesteld. Je kunt bij EliteDating niet zelf zoeken in de profielen, je krijgt op basis van je profiel en je opgegeven voorkeuren voorstellen van mogelijk geschikte kandidaten. Dit bespaart je het lezen van tientallen profielen waarvan het merendeel waarschijnlijk om één of meerdere redenen afvalt. Door het unieke matchingsysteem van EliteDating krijg je uitsluitend personen gepresenteerd waarbij de kans groot is dat er een match is en dat je deze persoon beter wilt leren kennen.

Mogelijkheden

Je kunt EliteDating uiteraard gebruiken via je pc of laptop. Voor gebruikers van Apple apparaten is er ook een app beschikbaar voor de smartphone en tablet. Je kunt je bij de app aanmelden als je een profiel hebt, dit moet je dus wel eerst via de website regelen. Je kunt met je gratis lidmaatschap de toegestuurde profielen bekijken en een eerste bericht sturen. Als je denkt dat er mogelijk personen zijn die je beter wilt leren kennen dan neem je een betaald lidmaatschap om het contact voort te zetten.

De betrouwbaarheid van EliteDating

EliteDating doet er alles aan om de profielen betrouwbaar te maken. Zo worden alle aanmeldingen handmatig gecontroleerd om te beoordelen of de gegevens naar alle waarschijnlijkheid kloppen. 100% garantie is natuurlijk niet mogelijk. Een lid kan zelf een kopie van zijn ID-bewijs sturen. Zodra het profiel aan de hand van deze kopie is gecontroleerd wordt aan dit profiel een icoontje toegevoegd. Zo kunnen andere leden zien dat het een profiel is dat extra is gecontroleerd en akkoord bevonden. EliteDating is inmiddels in 24 landen actief.

De kosten van EliteDating

Wil je volledig gebruik maken van alle mogelijkheden van EliteDating zoals onbeperkt berichten sturen, dan kun je een betaald lidmaatschap nemen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

 • 6 maanden: € 29,90 per maand
 • 12 maanden: € 24,90 per maand
 • 24 maanden: € 19,90 per maand

Het lidmaatschapsbedrag voor de gekozen periode moet in één keer worden voldaan.

EliteDating: Conclusie

Als je wilt gaan voor serieuze dating en serieuze matching dan is EliteDating echt iets voor jou. Je hoeft je niet ongerust ter maken dat jouw gegevens door iedereen gelezen worden, want alleen mogelijke matches krijgen jouw profiel te zien. Andere leden, die qua profiel niet bij jou passen, kunnen dit dus niet zien. Je kunt daarom met een gerust hart foto’s en informatie plaatsen, hier wordt zeer vertrouwelijk mee omgegaan. EliteDating biedt een grote kans van slagen. Veel leden zijn 30+ en hoogopgeleid en dus mag je er vanuit gaan dat zij serieus op zoek zijn naar een partner.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over EliteDating.nl?
Probeer dan eens e-Matching.

Reviews (2)

 • Elitedating Reacties (0)

  Ik ben zeer ontevreden over deze site. Ik heb bijna nooit contact gelegd op deze site, terwijl ik toch echt een leuke en aantrekkelijke vrouw ben. Ik heb het idee dat er heel veel profielen van mannen worden aangeboden die al lang niet meer op zoek zijn, geen aktief (lees betalend) lid meer zijn, maar hun profiel niet hebben verwijderd. Zo had ik laatst contact (jawel!) met een man die al vijf jaar niet meer aktief lid was. Maar op mij reageerde omdat hij met Valentijnsdag gratis op de site mocht.

  Dames besteed je geld beter: aan een andere datingsite. Heb ik ook gedaan: en daar staan toch veel leuke mannen op die wel reageren! :-))

 • Serieuze singles die op zoek zijn naar een date Reacties (1)

  Een paar week geleden zocht ik een betrouwbare datingsite en ik kwam bij EliteDating uit. Ik vind het een hele goede datingsite. Wat me het meest aanspreekt, zijn de mensen. De singles op EliteDating zijn mensen die net als ik serieus op zoek zijn naar een date. Via EliteDating heb ik al één keer met een leuke vrouw afgesproken. Er was zeker een klik en volgende week gaan we voor de tweede keer op date! Erg leuk en allemaal dankzij EliteDating. Voor alle mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, raad ik EliteDating zeker aan. Probeer het gewoon uit. Voor mij was het zeker de moeite en het geld waard.

Review toevoegen