e-Matching 8,5

e-Matching is een datingsite die zich specifiek richt op hoger opgeleiden. Je kunt je hier alleen aanmelden als je een Hbo- of universitaire opleiding hebt gevolgd. De website richt zich op deze doelgroep omdat de indruk bestaat dat hoger opgeleiden internetdating niet prettig vinden omdat de mensen waarmee ze in contact kunnen komen vaak niet van hun eigen niveau zijn. Dit klinkt misschien arrogant, maar je moet met je partner natuurlijk wel op een bepaald niveau kunnen communiceren. Dat je daar als single eisen aan stelt is helemaal niet vreemd. Voor deze groep is e-Matching een ideale datingsite. e-Matching.nl, durft u het aan?

Het gebruiksgemak van e-Matching

Je kunt je eenvoudig aanmelden op e-Matching door een account aan te maken en je profiel in te vullen. Vervolgens kun je aangeven waar je naar op zoek bent en wat je “eisen” zijn. Zonder dat je een betaald lidmaatschap aangaat kun je vervolgens met maximaal drie personen in contact treden om uit te vinden of jullie wel of niet bij elkaar passen. Dit maakt het daten via e-Matching erg laagdrempelig. Nadeel is wel dat er veel leden zijn die een onbetaald lidmaatschap hebben waardoor het soms kan voorkomen dat je geen reactie krijgt op je bericht. Dit is wellicht een punt ter verbetering voor de eigenaren.

De mogelijkheden van e-Matching

Wanneer je betalend lid bent van e-Matching kun je gebruik maken van hun datingcoach. Deze kan je tips geven en begeleiden bij het vinden van een partner. Zeker bij hoog opgeleiden die een goedbetaalde functie hebben bestaat vaak de angst dat zij alleen door “golddiggers” worden benaderd. De coach kan je helpen om dit te voorkomen zodat een contact niet uiteindelijk alsnog om deze reden op een teleurstelling uitloopt.

De betrouwbaarheid van e-Matching

e-Matching is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds en draagt tevens het Keurmerk Veilig Daten. Dit geeft je de zekerheid dat je te maken hebt met een betrouwbare datingsite. Bovendien bestaat e-Matching al sinds 1998 en is daarmee één van de oudste nog bestaande datingsites in Nederland. Het feit dat e-Matching zich heeft weten te handhaven geeft ook aan dat het een datingsite is waar veel mensen een goed gevoel bij hebben.

De kosten van e-Matching

Om volledig gebruik te kunnen maken van alle functies van e-Matching en onbeperkt contacten te leggen is het noodzakelijk een betaald lidmaatschap af te sluiten. De kosten hiervoor zijn als volgt:

  • 1 maand: € 19,95
  • 3 maanden: €16,65 per maand
  • 6 maanden: €13,33 per maand
  • 12 maanden: €10,83 per maand

De betaling verloopt via iDeal of via automatische incasso. Je kunt je abonnement op ieder gewenst moment stopzetten als de door jou gekozen abonnementsperiode is verstreken.

e-Matching: Conclusie

e-Matching is een prima manier om als hoger opgeleide een partner te vinden. Of dit lukt hangt natuurlijk af van hoe je er zelf in staat. Als je alleen maar afwacht en zelf geen initiatief neemt is de kans groot dat het niet gaat lukken. Dus meld je aan als je tot de doelgroep behoort en bekijk de profielen van de andere leden. Wie weet ontmoet je die gelijkgestemde waar je al zo lang naar op zoek bent en wordt jullie verhaal ook één van de succesverhalen van e-Matching.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over e-Matching.nl?
Probeer dan eens Parship.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen