Be2 8,3

Be2 is een datingsite die zich niet richt op vluchtige contacten, onenightstands en kortdurende relaties. Be2 is een datingsite voor mensen die serieus op zoek zijn naar een partner voor een duurzame langdurige relatie. Wanneer je je aanmeldt bij Be2 wordt je profiel gecontroleerd voordat dit wordt toegelaten om het posten van nep profielen zoveel mogelijk tegen te gaan.

Het gebruikersgemak van Be2

Het aanmelden bij Be2 is erg eenvoudig. In een paar simpele stappen maak je een profiel aan. Vervolgens kun je de informatie aanvullen zodat er een goed profiel kan worden opgemaakt. Hierdoor kunnen andere leden direct op jouw oproep reageren en krijg je reacties van personen die goed bij jou passen.  Als je een betaald lidmaatschap neemt kun je van alle functionaliteit op de website gebruik maken zonder beperkingen.

De mogelijkheden van Be2

Na het aanmaken van een profiel op Be2 kun je als je dat wilt ook gebruik maken van de Be2 app. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Met de app kun je vanaf je tablet of smartphone profielen bekijken en berichten lezen of versturen. Zo heb je dus geen computer of laptop meer nodig en kun je waar je maar wilt gebruik maken van Be2.

De betrouwbaarheid van Be2

Be2 geeft leden de garantie dat zij met minimaal tien andere leden berichten kunnen uitwisselen. Als dit niet het geval is wordt je lidmaatschap gratis verlengd zodat je meer tijd krijgt om de ware te vinden bij Be2. De beheerders van Be2 controleren alle content die door gebruikers op hun profiel wordt geplaatst. Zowel foto’s als tekst. Alles wat niet aan de voorwaarden voldoet wordt geweigerd. Daarnaast garandeert Be2 dat er geen gebruik wordt gemaakt van fake profielen en dat er geen automatische berichten naar je profiel worden gestuurd. Alle contacten en berichten die je ontvangt zijn dus van “echte” personen waarmee je desgewenst fysiek in contact kunt komen.

De kosten van Be2

Wil je volledig gebruik maken van alle diensten van Be2 dan kun je een betaald lidmaatschap nemen. De kosten van het betaalde lidmaatschap worden op de website niet vermeld. Deze krijg je te zien als je een account aangemaakt hebt en vervolgens een betaald lidmaatschap wilt afsluiten. De lidmaatschapsbedragen zijn als volgt:

  • 3 maanden: € 49,90 per maand
  • 6 maanden: € 24,90 per maand
  • 12 maanden: € 19,90 per maand

Be2: Conclusie

Be2 is een goede keuze als je niet zit te wachten op een datingsite die uitsluitend is gevuld met fake profielen en waar je berichtjes krijgt van operators. Bij Be2 vind je echte mensen met echte verhalen. Je kunt als jullie dit beiden willen een afspraak maken om elkaar te ontmoeten en te zien of het ook in het echte leven klikt. En wie weet vind je op deze manier de ware liefde en bouwen jullie samen een mooie relatie op.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over Be2.nl?
Probeer dan eens NieuweRelatie.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen