Alleenstaande-Vaders 7,8

Niet alleen moeders kunnen er na een scheiding of het overlijden van de partner alleen voor komen te staan met de kinderen. Dit geldt ook voor Alleenstaande-Vaders. En daarom is deze datingsite in het leven geroepen. Hier kun je als single papa op zoek gaan naar een nieuwe relatie. Dit kan een vrouw zijn die ook kinderen heeft, maar ook single vrouwen die zelf geen kinderen hebben maar een relatie met een man met kinderen prima vinden. Wil je de zorg voor de kinderen graag delen, maar ook weer genieten van de liefde? Dan vind je wellicht een nieuwe partner op Single-Vaders.

Het gebruiksgemak van Alleenstaande-Vaders

Het aanmaken van een account is erg eenvoudig en in enkele minuten geregeld. Je kunt de website van Alleenstaande-Vaders gebruiken op zowel een computer als laptop maar ook op mobiele apparaten. Wanneer je de site opent op je smartphone of tablet wordt het formaat van de website automatisch aan het kleinere scherm aangepast zodat je er probleemloos gebruik van kunt maken. Inloggen kun je uiteraard overal met dezelfde gegevens.

De mogelijkheden van Alleenstaande-Vaders

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je de profielen van andere leden bekijken en je kunt reageren op berichte n van een betalend lid. Wil je zelf een bericht versturen dan moet je eerst een betaald lidmaatschap nemen. Dan kun je ook gebruik maken van de chatfunctie om een member snel beter te leren kennen. Je kunt als Exclusive Member ook berichten sturen naar leden die een gratis membership hebben, zij kunnen daar ook op reageren.

De betrouwbaarheid van Alleenstaande-Vaders

Voordat je profiel online wordt gezet wordt dit handmatig gecontroleerd. Mochten er twijfels zijn over bepaalde zaken dan ontvang je hierover bericht met het verzoek dit aan te passen of een nadere toelichting te geven. Je kunt in de beveiligde omgeving van Alleenstaande-Vaders veilig met andere members mailen en chatten. Natuurlijk kun je als het klikt ook persoonlijke gegevens uitwisselen om het contact privé voort te zetten, maar voordat je deze stap zet kun je elkaar eerst een beetje leren kennen.

De kosten van Alleenstaande-Vaders

Het aanmaken van een account is gratis en je kunt vervolgens de profielen van andere leden bekijken. Wil je berichten versturen, chatten en gebruik maken van alle andere mogelijkheden, dan kun je een betaald lidmaatschap nemen. Hiervoor zijn verschillende opties:

  • 1 maand: € 29,50
  • 3 maanden: € 19,95 per maand
  • 6 maanden: € 14,95 per maand
  • 12 maanden: € 9,95 per maand

Het lidmaatschap van je keuze wordt in één keer gefactureerd. Als je gebruik wilt maken van extra opties dan kun je naast het Full Membership een Exclusive Membership nemen voor € 9,95 per maand.

Alleenstaande-Vaders: Conclusie

Ben je een alleenstaande vader en wil je graag weer de liefde leren kennen? Schrijf je dan vandaag nog in bij Alleenstaande-Vaders. Je ontmoet hier niet alleen single mama’s maar ook vrouwen die een partner met kinderen geen enkel probleem vinden en samen met jou graag een nieuw gezin willen vormen.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over Alleenstaande-Vaders.nl?
Probeer dan eens Alleenstaande-Moeders.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen