50PlusMatch 8,1

Op de datingsite van 50PlusMatch zijn alleen 50-plussers welkom. Dit werkt voor deze groep in veel gevallen laagdrempelig. Je loopt immers niet het risico dat je geconfronteerd wordt met een meerderheid aan 30-plussers die in jouw ogen veel te jong zijn. Nu zijn er natuurlijk 50-plussers die graag een jongere partner willen, maar de meerderheid geeft toch de voorkeur aan iemand van hun eigen leeftijd als het om een relatie gaat. Deze groep is soms niet zo bedreven in het internet daten en dan is deze datingsite een prima uitgangspunt.

Het gebruiksgemak van 50PlusMatch

Op de startpagina van 50PlusMatch vind je het aanmeldingsformulier. Vul hier je gegevens in en er wordt direct een account aangemaakt. Vervolgens kun je daarmee inloggen en je profiel verder aanvullen. Het inschrijven bij 50PlusMatch is gratis. Je kunt foto’s aan je profiel toevoegen en criteria waaraan jouw eventuele nieuwe partner moet voldoen. Vervolgens krijg je een overzicht van leden die binnen jouw criteria vallen, maar je kunt ook zelf in de database zoeken. Via de website kun je ook een app downloaden voor je smartphone of tablet. Deze kun je gebruiken als je eerst via een computer of laptop een account hebt aangemaakt.

De mogelijkheden van 50PlusMatch

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je dagelijks maximaal 10 interesseberichten versturen naar andere leden. Je kunt, als je van één van de leden een bericht krijgt, hier ook op reageren. Als je zelf een bericht wilt versturen is het nodig om een betaald lidmaatschap te nemen. Uit een test van het consumentenprogramma Kassa van de VARA kwam 50PlusMatch als beste uit de bus als het gaat om datingsites voor deze doelgroep.

De betrouwbaarheid van 50PlusMatch

50PlusMatch voert als één van de weinige datingsites in Nederland het Keurmerk Veilig Daten. Daarnaast is 50PlusMatch aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds. Dit geeft je als gebruiker de nodige zekerheid. Aangemelde profielen worden gecontroleerd om te zien of de aanmelder tot de doelgroep behoort om “vervuiling” van het bestand te voorkomen.

De kosten van 50PlusMatch

Wil je van alle functionaliteiten van 50PlusMatch gebruik maken dan is het noodzakelijk om een betaald abonnement te nemen. Je kunt kiezen uit meerdere opties:

  • 1 maand: € 24,95
  • 3 maanden: € 14,95 per maand
  • 6 maanden: € 9,95 per maand
  • 12 maanden: € 7,95 per maand

Het verschuldigde lidmaatschapsbedrag moet voor de gekozen periode vooruit worden voldaan. Je kunt na afloop van deze periode per maand opzeggen.

50PlusMatch: Conclusie

Online daten is dé manier om een partner te vinden, ook als je op latere leeftijd (opnieuw) op zoek gaat naar iemand om je leven mee  te delen. De inschrijfprocedure is erg eenvoudig en een betaald lidmaatschap heb je al voor nog geen 8 euro per maand. Het is mogelijk om eerst rond te kijken op de site voordat je besluit om eventueel een betaald abonnement te nemen. Op 50PlusMatch kun je veilig daten en in contact komen met andere actieve 50-plussers die nog het maximale uit het leven willen halen. Schrijf je dus in en ontdek of jouw nieuwe liefde op je wacht bij 50PlusMatch.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over 50PlusMatch.nl?
Probeer dan eens Be2.

Reviews (0)

Geen reviews gevonden.

Review toevoegen