50Liefde 8,7

Bij 50Liefde kun je je aanmelden als je 50+ bent en op zoek naar een serieuze relatie. Voor deze doelgroep is dit vaak lastig omdat je als “oudere” je liever niet aanmeldt op een datingsite waar je tussen voornamelijk 20-ers en 30-ers terecht komt. Als je een partner van je eigen leeftijd zoekt dan is 50Liefde een prima alternatief om een profiel op aan te maken.

Het gebruiksgemak van 50Liefde

Een profiel aanmaken bij 50Liefde is heel eenvoudig. Je vult je persoonlijke gegevens in, uploadt jouw leukste foto en je profiel wordt aangemaakt. Daarna kun je direct aan de slag met daten. Als gratis lid kun je rustig rondkijken op de site van 50Liefde. Als er één of meer profielen zijn van mannen of vrouwen die je aanspreken dan kun je overwegen een betaald lidmaatschap af te sluiten zodat je volledig gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van 50Liefde.

De mogelijkheden van 50Liefde

Wanneer je betalend lid bent kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van 50Liefde. Je kunt ook gebruik maken van de mobiele app. Daarmee kun je op je tablet of smartphone inloggen en je contacten overal waar je wilt een bericht sturen of een ontvangen bericht lezen. Een groot pluspunt van 50Liefde is dat de verhouding mannen en vrouwen vrijwel gelijk ligt. Dit in tegenstelling tot veel datingsites waar de mannen veruit in de meerderheid zijn.

De betrouwbaarheid van 50Liefde

De beheerders van 50Liefde doen er alles aan om misbruik en fake profielen te voorkomen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat niet alles kan worden tegengehouden. Wanneer iemand een profiel aanmaakt en willens en wetens onjuiste informatie verstrekt dan kan het gebeuren dat je met zo iemand in contact komt. Wees dan ook altijd op je hoede en verstrek niet te snel persoonlijke gegevens zoals je huisadres of een telefoonnummer. Pas als jullie elkaar via de chat of berichtendienst van 50Liefde wat beter hebben leren kennen is het hier het juiste moment voor.

De kosten van 50Liefde

Wil je volledig gebruik maken van alle diensten van 50Liefde dan kun je een betaald lidmaatschap nemen. Je betaalt per maand een bedrag van €17,99. Daarnaast zijn er abonnementen voor 3 en 6 maanden waarbij het maandbedrag lager ligt. De prijzen van deze langer lopende abonnementen worden echter niet genoemd op de website.

50Liefde: Conclusie

Wanneer je als 50-plusser op zoek bent naar een nieuwe partner dan kan dit soms erg lastig zijn. Maar via 50Liefde is de kans zeker aanwezig dat je een leuke nieuwe relatie krijgt. Hier melden zich dagelijks tientallen nieuwe singles aan die zichzelf nog veel te jong vinden om verder alleen door het leven te gaan. Als jij ook zo’n 50’er bent die nog alles uit het leven wil halen, en dan het liefst samen met een leuke partner, meld je dan vandaag nog aan bij 50Liefde. Wie weet zit jij binnenkort met je nieuwe liefde in een gezellige kroeg, op het strand of bezoeken jullie samen een museum of concert.

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2017

Niet tevreden over 50Liefde.nl?
Probeer dan eens NieuweRelatie.

Reviews (1)

  • Nieuwe 50 plus contacten Reacties (0)

    Als alleenstaande 50 plusser is een website als 50liefde van zeer toegevoegde waarde aan de kwaliteit van mijn leven. Ik vond het als oudere soms lastig om nieuwe contacten te leggen, maar dankzij 50liefde behoort dit tot het verleden. Het in contact komen met andere 50 plussers is nog nooit zo makkelijk geweest. Ik ben erg tevreden dat ik dankzij mijn kinderen toch heb besloten een computer aan te schaffen. Er ging een wereld voor mij open, helemaal toen ik mij aanmeldde op 50liefde. Er zullen ongetwijfeld nog meer van zulke websites zijn, maar 50liefde biedt mij alles wat ik zo lang gemist heb in mijn leven. Bent u ook een 50 plusser en op zoek naar liefde of een maatje? Meld je dan net als ik ook aan op 50liefde.

Review toevoegen